Regatta Rotary Mangalia 2017 !!

Aflată la al cincilea an, Regatta Rotary Mangalia (concurs între veliere cu scop caritabil) reprezintă unul dintre proiectele care au servit comunitatea, competiția devenind astăzi una de tradiție. Regata din acest an este organizata de Clubul Rotary Mangaliawww.rotarymangalia.ro cu sprijinul asociațiilor Seanergya Yachting Club – Seanergya.ro Asociatia Club Sportiv ELECTRICA BALKAN – www.siminateam.ro si a Clubului Sportiv Poseidon Limanu – 2Mai, beneficiaza de parteneriatul incheiat cu Primaria Limanu si are statut de competiție oficială, înscrisă în calendarul Federației Române de Yachting – www.fry.ro.

Si anul acesta, Regatta Rotary Mangalia isi mentine scopul de dezvoltare a yachtingului sportiv, fondurile obținute urmand a fi folosite pentru initierea unui proiect de constructie a unei baze sportive de yachting, unde copii si adolescentii sa poata fi instruiti in tainele acestui sport.

Programul Regattei Rotary Mangalia 2017 este urmatorul:

 • Inregistrarea barcilor participante si sedinta tehnica:
  • 28 Iulie 2017, intre 18:00 si 21:00, 
 • Datele curselor:
  • 29 Iulie 2017, 10.00 iesire pe mare, 10:55 first warning signal
  • 30 Iulie 2017, 10.00 iesire pe mare, 10:55 first warning signal
 • Ceremonia de premiere si festivitatea de inchidere
  • 30 Iulie 2017, 18:30

Mai multe detalii privind locatia comitetului de cursa si tipul curselor se vor da cu o saptamana inainte de regatta.

Pentru a intra in posesia Notice of Race, Entry Form si Crew List va rugam sa trimiteti un mail catre regatta@rotarymangalia.ro specificand numele barcii ce se va inscrie in competitie. 

Pentru orice alte informatii va rugam sa ne contactati direct folosind adresa de mail regatta@rotarymangalia.ro !!
 
Persoanelor ce doresc sa participe la regatta si nu sunt inscrise intr-o barca de competitie (echipaj) le putem oferi, contra cost, locuri pe una din barcile participante la regatta. Pentru informatii va rugam sa ne contactati folosind coordonatele de mai sus sau va rugam sa accesati link-ul Inscrieri Regatta Rotary Mangalia 2017.
 
Firmele ce doresc sa sponsorizeze acest eveniment sportiv sunt rugate sa ne contacteze. Oferim conditii avantajoase de reclama.
 
Multumim si va asteptam!