Comunicat de presa

Clubul Rotary Mangalia a finalizat un nou proiect care vine ȋn sprijinul comunitatii locale si anume, dotarea Sectiei de Urgenta din cadrul Spitalului municipal Mangalia cu o targa cu sistem hidraulic si suport pentru butelie de oxigen, necesara desfasurarii activitatii medicale zilnice, ȋn valoare de 8.200 lei.

Proiectului Rotary “Pretuieste-ti aproapele!”, i s-a alaturat Fundatia „Dignitas” din Bucuresti, recunoscuta pentru sustinerea actiunilor cultural-umanitare si sociale.

Recepta donatiei va avea loc vineri, 13 februarie, ora 11.00, la Spitalul municipal Mangalia, in pavilionul “B”, etaj 4 in prezenta membrilor Clubului Rotary, reprezentantilor Fundatiei “Dignitas”, ai Spitalului municipal Mangalia si ai presei.

Rotary este o organizatie internatională neguvernamentala, din care fac parte peste 1,2 milioane de reprezentanti ai elitei profesionale, de afaceri si lideri ai comunitatilor locale. In Romania exista peste 110 cluburi Rotary, cu 2.700 de membri, receptivi la nevoile societatii.

Presedinte Rotary Mangalia,

Dr. in Istorie Tatiana ODOBESCU.

Joi, 12.02.2015